CHALLENGE: In the dark we run together

Nu de dagen weer korter worden wordt het een stuk minder leuk om ’s avonds te gaan hardlopen. Ik vind de winter altijd gezellig, maar hardlopen in het donker vind ik toch wat minder. Maar ik ben vast niet de enige die daar moeite mee heeft. Dat bracht me op een leuk idee om een challenge te starten, zodat het misschien iets gezelliger wordt.

Maar wat dan?

Op zondag 17 december vindt op veel plaatsen in Nederland de Night Run van Runnersworld plaats. Je raadt het al wel: in het donker dus. Wat ik altijd zo ontzettend leuk vind is dat ik zoveel lichtjes zie om me heen waardoor ik gelijk weer zin krijg om lekker te gaan hardlopen.

En daarom wil ik ook graag jullie lichtjes zien! Dus van 17 november tot die zondag 17 december wil ik jullie uitdagen om zo vaak als je kan ’s avonds met je lichtjes op pad te gaan en te gaan hardlopen. Maak een foto en post deze op je Instagram-account met de hashtag #InTheDarkWeRunTogether.

Zie je het niet zo zitten om ’s avonds te gaan hardlopen en kun je wel wat motivatie gebruiken? Moedig elkaar aan om te gaan of doe eens gek en doe een virtuele run met elkaar. Spreek bijvoorbeeld met elkaar af dat je samen op hetzelfde tijdstip een rondje van 5 km loopt en post dan samen een foto van jullie virtuele run! En wie weet heb je nog wel veel meer leuke ideeën. Laat die lichtjes zien! It’s up to you.

Op zondag 17 december wil ik de challenge afsluiten met de Night Run. Ik loop in Ede, heb je nog niks gepland en vind je het leuk? Loop dan de Night Run bij jou in de buurt of kom gezellig allemaal naar Ede! 😉 Natuurlijk wil ik op die zondag zoveel mogelijk foto’s zien, dus doe je niet mee aan de Night Run maar loop je wel ’s avonds? Deel je foto!

Laat weten of je meedoet aan de challenge en post de onderstaande afbeelding op je Instagram-account of laat je naam achter onder dit bericht.

Hoe meer lichtjes, hoe beter. Dus loop gezellig mee en light it up!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *